Nieuws

Workshop pitching

Een paar minuten, meer krijg je vaak niet om anderen van jouw verhaal te overtuigen. Het is kostbare tijd die je ten volle wilt benutten om mogelijke partners, collega’s, financiers, vrijwilligers en andere stakeholders over de streep te trekken. Al weet je zelf heel goed waar je mee bezig bent, toch is het niet vanzelfsprekend om dat aan anderen duidelijk te maken. Een goed opgebouwde pitch is dus onmisbaar om jouw nieuwe project op de sporen te zetten.

Hoe haal je nu het beste uit je pitch? Alles draait om een goede voorbereiding. Eenmaal de basis gelegd is, kan je je pitch voor elke gelegenheid aanpassen en improviseren bij elke kans die zich aanbiedt.

De Sociale InnovatieFabriek organiseert een ervaringsgerichte workshop pitching op maat van sociaal innovatoren en ondernemers. Je gaat – in groep en met ervaren facilitators – aan de slag om beter, effectiever en met meer zelfvertrouwen en plezier jouw project te leren pitchen. Visuele, digitale, verbale en non-verbale aspecten van de kunst van het pitchen komen aan bod.
 

Praktisch

Dinsdag 12 mei 2015 van 9.30 tot 17.00 uur bij de Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel (vlakbij trein- en metrostation Brussel Centraal, klik hier voor Google map met routeplanner). Deelnemen kost 95 euro (incl. BTW). Het aantal plaatsen is beperkt, we werken in een groep van minimum 8 en maximum 15 personen. Inschrijven kan via het formulier hieronder.

 

Inschrijven